O nas

Gostinsko podjetje Gastro, katerega zastopa Marko Skok, je bilo ustanovljeno leta 1991 iz takratnega obrata družbene prehrane. Naša osnovna dejavnost je priprava in distribucija hrane. Skoraj v celoti pokrivamo prehrano zaposlenih v Spodnjem Podravju. Tesno sodelujemo tudi z občinami in drugimi ustanovami na tem področju ter ustanovami, ki nimajo ustreznih pogojev, ki jih zahtevajo standardi za pripravo in za delitev hrane. Naša dnevna kapaciteta priprave malic obsega 1.500 obrokov.

Smo podjetje za pripravo hrane. Pri nas pripravljamo in organiziramo večje prireditve, gala večere, bankete, poročna slavja ter dnevne malice in kosila.

V podjetju Gastro organiziramo razna družabna srečanja in dogodke za vse, ki se radi družite ob dobri hrani in pijači: piknike, pohode, glasbene in druge dogodke. Vsako leto že tradicionalno organiziramo pohod na Donačko goro, kostanjev piknik v občini Žetale ter številne zabave z ansambli.

V veselje nam je, da se naših dogodkov udeležuje vedno več ljudi, kar nas dodatno spodbuja k razmišljanju o novih dogodkih. Vljudno vabljeni na prihajajoče dogodke, kjer se kar najbolj potrudimo za prijetno in domače vzdušje ter poskrbimo, da ne manjka dobra hrana in pijača.

Naša restavracije na Rajšpovi ulici, na področju industrijske cone na Ptuju, sprejme tudi do 200 gostov. Nudimo pa tudi catering na želeni lokaciji.

Leta 2005 smo zgradili tudi lastno pivovarno, kjer proizvajamo svetlo in temno pivo.

Podjetje zastopa Marjan Skok. Sedež podjetja je na Ptuju, dodatne izpostave pa omogočajo bolj ekonomično poslovanje.

 

Vedno z Vami!